dilluns, 10 de juny del 2013

Massada Sabadell nº20 desembre 2012




Amb aquest vintè número de Massada Sabadell tanquem l’any 2012. Un any que pel que fa a l’activitat desenvolupada per la nostra entitat ha estat molt prolífica.
Quant a la revista digital que us enviem, ha experimentat una evolució que nosaltres considerem prou positiva, tant a nivel qualitatiu, pel que fa a la imatge i continguts, com quantitatiu augmentant el número de
subscriptors, molts dels quals a la vegada, s’han convertit amb fantàstics difusors permetent d’aquesta manera que el nostre missatge pugui arribar a moltes persones.



De l’altra, el 2012 ens portà la Primera Setmana Cultural Sabadell Israel que tanta acceptació va tenir i de la
qual n’estem francament orgullosos i agraïts per les col.laboracions i suports que vam tenir.

Però si el passat ha estat positu, el futur se’ns presenta encara més engrescador.

Comencem amb els articles que trobareu en el present número i que ens portaràn fins a Tel Aviv per viure el Janukà o fins el Centre d’Art Santà Monica de Barcelona per observar l’exposició que el prestigiós periodista sabadellenc, Plàcid Garcia-Planas, ens ofereix, o fins a Balaguer per passejar pel seu call, o al Centre Cívic de Can Balsach de Sabadell  on durant la segona setmana de gener inaugurarem una exposicó   fotogràfica que ens
ofereix  la Fundació Barruch Spinoza sobre la Shoah.

I estem treballant perquè  el 2013 poguem oferir-vos la Segona Setmana Cultural Sabadell Israel que hem
anat dissenyant en els darrers mesos i des d’on esperem continuar divulgant allò que ens uneix, la causa per a la qual aquesta revista té la raó de ser. Però d’aquesta segona setmana ja us anirem informant en els propers números.

En nom de tot l’equip de redacció de Massada-Sabadell
FELIÇ 2013!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada